Мигіївська громада
Миколаївська область, Первомайський район

Проект "Рука допомоги"

Дата: 04.04.2023 13:30
Кількість переглядів: 883

На сьогоднішній день реалізується проект «Рука допомоги», який має на меті показати шлях вирішення однієї із  найгостріших проблем сьогодення – проблеми зайнятості.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.04.2021 року № 397 «Деякі питання сприяння економічній самостійності малозабезпечених сімей», допомога на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї надаватиметься непрацюючим особам, з числа членів малозабезпечених сімей, які перебувають на обліку в центрі зайнятості як безробітні та мають намір займатись підприємницькою діяльністю.

Граничний розмір фінансової допомоги на здобуття економічної самозайнятості малозабезпеченої сім’ї станом на 01.01.2023 становить 100 500 грн. (15 розмірів мінімальної заробітної плати). Фінансову допомогу можна використовувати для оплати витрат на закупівлю обладнання та матеріалів, необхідних для відкриття власної справи.

Даний проект є дієвим стимулом для повернення до трудової активності малозабезпечених безробітних, які тривалий час перебували на обліку в центрі зайнятості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь