Мигіївська громада
Миколаївська область, Первомайський район

День села Мигія

Дата: 19.07.2021 11:58
Кількість переглядів: 4000

 

Моє село – частинка України

Нарешті дочекалися гарного свята. 12 липня відзначили храмове свято Петра і Павла, день села Мигії. З самого ранку в храмі святих апостолів Петра і Павла провели молебень.

Ближче до обіду на території КСП «Прогрес» спортивний майданчик, учні Мигіївської ДЮСШ справно демонстрували своє вміння триматися на воді та приймати участь в конкурсах, які підготував директор школи Вадим Мусевич. Учні були взахваті від отриманих емоцій.

На стадіоні Мигійського коледжу зіграли дружній матч футбольні команди Мигія – м.Первомайськ, з рахунком 1:2.

А саме цікаве дійство було в центрі села. Біля клубу свою роботу розпочали дитячі атракціони, дівчата-аніматори розфарбовували діток художнім аква-гримом. Потім провели розважальну програму, де всі бажаючі приймали участь.

Офіційну частину концертної програми «Моє село – частинка України» відкрили прекрасні ведучі Людмила Носик та Аліна Нетовкана, під музичним супровідом Валентина Ткаченка.

З привітальним словом виступив голова Мигіївської громади Володимир Базалук. Начальник відділу ОКСТ Вікторія Чумак , привітала поетичними рядками односельчан. Авторську пісню подарував уродженець села Мигія Олександр Посторонко. Своїми музичними талантами вітали мигіян з храмовим святом Володимир та Олександр Буткевичі, Марина Маріна, Володимир Москаленко, Аліна Нетовкана, аматорський колектив «Ніжність» та учні Мигіївського закладу середньої освіти.

Всі присутні в залі милувалися відеороликом про «Млин Скаржинського» випускниці Катерини Ольховської . В концертній програмі привітали найменших діток, найстаршу жительку, яка відсвяткувала 100-річний ювілей, молоді сім’ї. І вже по традиції привітали подружжя, які прожили 25-срібне та 50-золоте весілля. Подружжя Криленка Василя Олександровича та Олени Миколаївни;  Москаленка Володимира Івановича та Лідії Константинівни, які подарували присутнім в клубі красивий, ніжний вальс, як мило це було!!!

Наша Мигіївська громада обєднала 11 населених пунктів і з кожного старостинського округу, на адресу мигіян, пролунали привітальні номери. Вокальний колектив «Джерела» Лисогірського сільського клубу привітав українськими, жартівливими піснями та гуморескою у виконанні Олени Кушнір . Аматорський колектив «Дежавю» та «Веселі молодички» Софіївського сільського клубу радували запальними танцями. До привітань долучились і учні Софіївської школи мистецтв. Від Романобалківського сільського колективу «Забава-Асорті» лунали музичні та хореографічні композиції. Своїми професіональними хореографічними номерами привітали учасники колективу «Натхнення» м. Первомаськ. На закінчення програми був захоплюючий фейєрверк, козацький куліш та молодіжна дискотека, яку вели музики з с. Камяний міст.

Ще раз з днем села сердечно, щиро вітаємо. Доброго здоровя, добробуту, благодатної долі, щедрих врожаїв, процвітання величному нашому роду і всіляких Божих благословень.

Щиро дякуємо всім, хто долучився до організації святкового дійства.

 

Зав. клубом в с. Мигія.                                      Оксана ЩЕРБАНЬ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь